Double chocolate puding Tart (Raw) Naspäť
Publikované27.04.2016
Základ:
1 šálka vykôstkovaných ďatlí
1 šálka Mandlí rozdrvených
1 lyžička vanilkový extrakt alebo bourbon
2 lyžice kakaa
Plnka:
4 Avokáda
1/4 čl soli
1 lyžica vanilkový extrakt alebo bourbon
2 lyžice Agave (javorový sirup alebo kokosový cukor)
1/3 šálky kakaa
1/2 šálky roztavenej čokolády (voliteľné)
Postup pri základe:
V kuchynskom robote rozmixujeme všetky prísady. Ak je cesto príliš suché môžete pridať 1 – 2 PL vody. Namažte muffinový plech. Do plechu podávajte rovnomerne z cesta a zatlačte.
Postup pri plnke:
Roztopte čokoládu. Následne dajte do mixéra alebo robota všetky ingrediencie a rozmixujte do hladka.
Finálne spájanie:
Nalejte puding rovnomerne na hornú časť základu. Dajte do mrazáku na 4 hodiny alebo do chladničky cez noc.
Zdroj: http://www.damyhealth.com/
Zdroj: http://www.damyhealth.com/