Vaša debnička je prázdna.

Double chocolate puding Tart (Raw) Naspäť

Publikované
27.04.2016

Základ:

1 šálka vykôstkovaných ďatlí
1 šálka Mandlí rozdrvených
1 lyžička vanilkový extrakt alebo bourbon
2 lyžice kakaa

Plnka:

4 Avokáda
1/4 čl soli
1 lyžica vanilkový extrakt alebo bourbon
 2 lyžice Agave (javorový sirup alebo kokosový cukor)
1/3 šálky kakaa
1/2 šálky roztavenej čokolády (voliteľné)

Postup pri základe:

V kuchynskom robote rozmixujeme všetky prísady. Ak je cesto príliš suché môžete pridať 1 – 2 PL vody. Namažte muffinový plech. Do plechu podávajte rovnomerne z cesta a zatlačte.

Postup pri plnke:

Roztopte čokoládu. Následne dajte do mixéra alebo robota všetky ingrediencie a rozmixujte do hladka.

Finálne spájanie:

Nalejte puding rovnomerne na hornú časť základu. Dajte do mrazáku na 4 hodiny alebo do chladničky cez noc.

Zdroj: http://www.damyhealth.com/

Zdroj: http://www.damyhealth.com/