Vaša debnička je prázdna.

Tip na ovsenné vločky Naspäť

Publikované
30.09.2015

Veľa z nás pozná ovsenné vločky. Radi si ich pripravíme na rôzne spôsoby. Či už ich zalievate vodou, mliekom, rastliným nápojom alebo jogurtom a následne doplníte či už čerstvé alebo sušené ovocie.

Avšak čo by ste povedali na to, ak by ste si pripravili ovsenné vločky deň pred tým ako ich budete konzumovať. Ich chuť vás ohromí a dokonale vás presvedčí o tom, že aj malá zmena pri príprave môže zapríčiniť absolútne novú chuť pre vás.

Ako nato?

1. Vezmite si 120 ml (mlieka alebo rastlinného mlieka)
2. Pridajte 9g chia 
3. Pridajte 2 čajové lyžičky arašidového masla
4. Pridajte 1 čajovú lyžičku niečoho na osladenie (agáve, javorový sirup, trstinový cukor...)
5. Pridajte 45g ovsenných vločiek

Do nádoby si dajte mlieko, chia, arašidové maslo a niečo na osladenie. Premešiajte dobre a následne pridajte ovsenné vločky. Opäť premešiajte tak, aby boli vločky ponorené. Prikryte ich a nechajte stáť aspoň 6 hodín. Dajte do chladničky.

Ráno vyberte a spravte si k tomu ešte nakrájaný banán, kokosové lupienky, škoricu...čokoľvek doma nájdete. 

Výber výhodných ovsenných vločiek