Vaša debnička je prázdna.

Mrkvová - tekvicová cestovina Naspäť

Publikované
03.09.2013

 

 

 

 

Potrebujeme:
4 kúsky mrky (množstvo si môžete regulovať podľa chute)
1 ks tekvica
200g parmezán
čerstvá petržlenová vňať
soľ, čierne korenie, paprika,
 

Ako na to:

1. Dáme si variť vodu na cestovinu
2. Orestujeme si cibuľku pre chuť
3. Do hrnca si dáme variť mrkvu, tekvicu do mäka
4. Keď je cestovina hotová, scedimé a odložíme si vodu cca 3dcl.
5. Mrkvu, tekvicu vymixujeme a spravíme si šťavu, môžeme zriediť vodou z cestoviny alebo smotanou
6. Do pripravenej omáčky vložíme cestovinu, orestovanú cibuľku, navrh postrúhame parmezán a petržlenovú vňať