Vaša debnička je prázdna.

Karamelizované hrušky s kozím syrom Naspäť

Publikované
04.08.2014


Potrebujeme:

1 hrušku
1 bruschetta (cereálna bageta, akékoľvek pečivo ktoré máte radi)
hrsť polníček alebo inej zelenej zeleniny (špenát, rukola, mangold,šalát)
pár kvapiek cream balzamiko 
Čerstvý kozí syr
2ČL trstinový cukor
soľ, čierne korenie, chili

Postup:

Na panvicu si dame 1/3 šálku vody, pridáme trstinový cukor a necháme zovrieť. Keď vidíme, že cukor sa rozpúšťa, dajte na panvicu hrušky (narežte ich na trochu hrubšie, pretože sa zcvrknú na panvici, aby sa vám nezlomili tak ako nám). Následne pridajte korenie, soľ, chilli podľa chuti. Keď už vidíte respektíve vnímate prenikavú vôňu hrušiek s karamelizovaným cukrom tak odstavte aby vám to nezhorelo. Následne si dajte na bruschettu polníček, plátky čerstvého kozieho syra a na vrch príde karamelizovaná hruška. Pokvapkajte s cream balzamiko a máte vynikajúce predjedlo alebo snack.