Vaša debnička je prázdna.

Ako Na Cuketu Naspäť

Publikované
04.08.2014

V porovnaní s ostatnou letnou zeleninou to má cuketa dosť ťažké v konkurencii. Musíme byť úprimní a povedať, že chuť cukety oproti šťavnatým paradajkám, chrumkavým uhorkám alebo čerstvým koláčom so sezónnym ovocím dosť zaostáva. Tak sme radi, že sa nám podarilo nájsť nejakú inšpiráciu, aby sme vedeli ako na cuketu a ako si ju pripraviť tak, aby to bola pecka. Dajte si ju na bruschettu, pripravme si ju ako tradičné noodle alebo jednoducho natrite si ju na chrumkavú bagetu.


  • Čo všetlo môžeme použiť na prípravu koláčov alebo cestovín? Budte svedkami toho čo cuketa dokáže (Saveur)
  • Dostali ste veľkú cuketu, nevadí pozrime sa čo sňou (food52)
  • Nasledujte tieto tipy a spravte si tu najlepšiu pochúťku na grile (Serious Eats)
  • Vedeli ste, že ju môžete aj zmraziť (thekitchnn)
Aké sú vaše najobľúbenejšie kúsky s cuketou? Zdielajte s nami v komentoch a inšpirujte ľudí.
Námet na článok a foto použité zo stránok (www.seriouseats.com, www.food52.com, www.saveur.com)