Vaša debnička je prázdna.

Fussily, sušené paradajky, ricotta a špenát Naspäť

Publikované
11.02.2014


Potrebujeme na 2 porcie:

2 PL olivového oleja (môžete použiť aj olej so sušených paradajok)
5-6 ks sušených paradajok naložených v olivovom oleji
250g fusilli (špirálky)
1 balenie syru ricotta (200g)
3-4 šálky čerstvého špenátu
soľ, čierne korenie

Postup:

Nakrájame sušené paradajky na rezance. Na strednom príkone tepla ich opražíme na oleji 2-3 minútky pridáme špenát a dusíme 1-2 minútky (ak máte radi môžete pridať aj 1dcl bieleho vína). Odstavíme od príkonu tepla. Pridáme syr ricottu a cestoviny premiešame dochutíme soľou a korením a môžeme podávať. Výborná večera za 20 minút hotová.